Activiteiten Stichting Feestelijkheden Abcoude rondom Koningsdag en 4/5 mei afgelast.


Nu met de mededeling van onze premier duidelijk is geworden dat bijeenkomsten in welke vorm dan ook tot 1 juni a.s. niet zijn toegestaan is daarmee helaas meteen ook het doek gevallen voor de door ons geplande activiteiten rondom Koningsdag en 4/5 mei.

Dat schrijven we met de nodige treurnis, maar ook met de wetenschap dat door onze regering noodzakelijke besluiten zijn genomen in het belang van kwetsbare ouderen, mensen met een zwakkere gezondheid, zorgverleners en uiteindelijk dus in het belang van ons allemaal. Dat maakt de tragiek voor ons niet minder – uiteindelijk zijn we niet voor niets de Stichting Feestelijkheden! – maar het begrip meteen ook groot.

Of en wanneer we voor Koningsdag en 75 jaar Bevrijding een herkansing gaan krijgen is niet duidelijk, maar ook in de toekomst blijft de Stichting Feestelijkheden Abcoude doen waar ze goed in is: het zorgen voor verbinding met een feestelijk tintje! De ideeën die we voor Koningsdag en 5 mei hadden zijn niet weg, maar voor dit moment wel even geparkeerd.

Ondertussen wensen eenieder sterkte in deze lastige tijden, waarin ogenschijnlijk “normale” dingen voorlopig niet mogelijk zijn en wensen we jullie: blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Stichting Feestelijkheden Abcoude