Badeendjesrace Lions Abcoude-Baambrugge – zondag 4 juni – 13.00 uur


Op zondag 4 juni a.s. organiseren de Lions Abcoude–Baambrugge voor de eerste keer in hun geschiedenis een badeendjesrace in de Angstel – aan de noordkant van de Hulksbrug bij hoofdsponsor de Eendracht. Er gaan dan maar liefst 6.000 badeendjes te water, allen genummerd, via een toelopend drijvend parcours op weg naar een smalle finishlijn.

Dorpsgenoten, familie en vrienden hebben vooraf hun ‘eigen’ eendjes kunnen kopen en nummers toegewezen gekregen, die corresponderen met de eendjes in het water. Voor de ‘eigenaren’ van de eerste 50 eendjes, die over de finish komen, zijn er fraaie prijzen te winnen.

De opbrengst van deze speciale actie is voor 75% bestemd voor de Vrijwillige Brandweer van Abcoude, die in de nabije toekomst een nieuwe kazerne gaat betrekken en voor de inrichting van het geheel extra middelen nodig heeft. Daarnaast gaat 25% van de opbrengst naar andere verenigingen in Abcoude en Baambrugge, die helpen eendjes te verkopen.

Hoewel de Stichting Feestelijkheden dit keer niet meedoet in financiële zin, hopen we van harte dat de Vrijwillige Brandweer en al die andere clubs die meedoen een mooi resultaat weten te boeken 😎🎺😎

Voorkant flyer badeendjesrace Abcoude 4 juni 2023