collectanten gezocht

Collectanten gezocht! – 15 – 21 augustus 2022


En geleidelijk aan nemen de voorbereidingen al vastere vormen aan en kijkt iedereen uit naar de Feestweek 2022, van dinsdagavond 23 augustus (Ronde van Abcoude) tot en met zaterdag 27 augustus (Vuurwerk en laatste rondje Kermis of Kroeg!).

Maar voor het zover is moet er nog heel wat werk verzet worden, onder meer door onze collectanten, die vanaf maandag 15 augustus weer op pad gaan met de bekende Feestweekboekjes, de inschrijfkaarten en de QR-code waarmee u ook rechtstreeks kunt doneren.

Die collecte is belangrijk voor ons en zorgt voor de broodnodige middelen om onze activiteiten te bekostigen, waarbij voor ons de nadruk ligt op activiteiten met kinderen, senioren en paarden – per slot van rekening de oorspronkelijke bestaansreden van de Feestweek Abcoude!

Heeft u in de week van 15 augustus een paar uur over en wilt u voor ons wel een kleiner of groter wijkje collecteren? Laat dat weten via info@stichtingfeestelijkhedenabcoude.nl en dan benaderen wij u in de week voorafgaand met nadere informatie.

Tobbesteken 2019