Samen dromen van ‘n beetje Feestweek 2021 Abcoude


Inmiddels vonden de inwoners van Abcoude het dunste Feestweekboekje ooit in de brievenbus. Nou ja, meer een flyer: met een uitleg over het hoe en waarom van onze besluiten en een prachtige omslag van Willem Zwaard, die laat zien hoe het had kunnen zijn. Helaas is het nog niet zover en dat spijt ons bijzonder: met het weer van deze week was het vast een mooie Feestweek geworden. We hopen dat iedereen er nu op zijn eigen manier toch een fijne en misschien bij vlagen feestelijke week van weet te maken. Ondertussen wensen we jullie: houd vol en blijf gezond. Voor het overige: wees gerust, we komen terug!

Daarnaast een vriendelijk verzoek ons ook financieel te (blijven) steunen. Velen hebben daar al gehoor aan gegeven, waarvoor we dan ook graag bedanken. Maar mocht je dat nog niet gedaan hebben: onze vaste kosten, van bijvoorbeeld opslag, verzekeringen, bankkosten, stroomaansluitingen, vergaderingen en beperkte activiteiten lopen door. Tot nu toe hebben we ons zonder steun van de overheid kunnen bedruipen, maar naarmate het langer duurt komt de bodem in zicht. Met andere woorden: wilt u ons (financieel) steunen? Gebruik de QR code op deze pagina, maar bijdragen zijn eveneens van harte welkom op:

NL82 RABO 0300 5140 85 t.n.v. Stichting Feestelijkheden Abcoude

Omslag flyer Feestweek 2022
Inhoud flyer Feestweek 2022

Gebruik de QR code om de Stichting Feestelijkheden Abcoude financieel te ondersteunen: het standaardbedrag is ingesteld op € 5,- en kunt u zelf aanpassen. Vanwege de kosten staat het minimum bedrag op € 1,-.